naar top
Menu
Logo Print

Internationale MicroNanoConferentie 2019

Internationale MicroNanoConferentie 2019
magazine

Op 10 en 11 december vindt in SuperNova Jaarbeurs te Utrecht de internationale MicroNanoConferentie 2019 plaats, dé conferentie waar industrie en wetenschap bij elkaar komen. De Nederlandse vereniging voor Microsystems en Nanotechnologie, MinacNed, is de trotse organisator van de internationale MicroNanoConferentie. De conferentie biedt een platform waar microtechnologie en industrie elkaar kunnen versterken. Wat de iMNC19 zo bijzonder maakt, is de combinatie van de verschillende disciplines waar de conferentie de nadruk op legt:
• Het bij elkaar brengen van industrie en wetenschap;
• Problematiek en oplossingen met elkaar verbinden;
• Trends, uitdagingen en nieuwe technologieën belichten.

Tijdens de conferentie komen alle technologieën aan bod. Het betreft zowel technologieën die al toegepast worden als technologieën die toegepast kunnen worden in de gebieden:
• Gezondheid en Zorg;
• Landbouw, Water en Voedsel;
• Energietransitie en Duurzaamheid;
• Productie en Engineering.

De internationale MicroNanoConferentie biedt antwoorden, ongeacht in welk vakgebied de bezoeker ook met microsystems en nanotechnologie werkt - in de wetenschap of productie, als middelgroot of klein bedrijf. De conferentie brengt wetenschappers, ondernemers en beleidsmakers bij elkaar om een sociale, economische en duurzame waarde te creëren voor de maatschappij.
Heeft u interesse in deelname als exposant, sponsor, partner, voor het geven van een lezing, pitch, workshop of deelname met een poster of als bezoeker, meer informatie kunt u vinden op de website micronanoconference.org.

Heeft u een specifieke vraag over de conferentie? Neemt u dan contact op met Sharon Tammer, projectmanager MinacNed.

FHI

FHI

+31334657507
+31334616638