naar top
Menu
Logo Print

Wat is het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland?

Noord-Holland is best vertegenwoordigd
magazine

De 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van 2019 zijn bekend. KVK presenteerde de namen bekend in alfabetische volgorde. Op 25 september vindt de finale plaats en weten we wie Groasis opvolgt en zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen. Ruim 400 ondernemers schreven zich in voor deze 14e editie.

Grote variatie
Noord-Holland is met 23 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Zuid-Holland met 22 en Gelderland met 14 bedrijven. Na de ICT-sector (27 innovaties) zijn de meeste innovaties afkomstig uit de sectoren creatieve industrie (17) en de bouw (12). In Noord-Holland scoren de sectoren ICT en creatieve industrie goed en de bouwbedrijven zijn vooral in de randstad te vinden. Veel innovaties sluiten aan bij de trend van digitalisering, maar ook duurzaamheid is een vaak terugkerend thema. Ook combinaties, zoals slimme digitale oplossingen voor duurzame energie, komen meer dan eens voor. Deze innovaties bieden een oplossing voor maatschappelijke uitdagingen.

Stem op je favoriet
De vakjury onder leiding van Ruud Koornstra bepaalt de winnaar van de KVK Innovatie Top 100 2019. KVK maakt deze bekend op 25 september 2019. De innovaties van deze 100 bedrijven, maar ook de ervaringsverhalen van oud-deelnemers staan centraal tijdens deze finale. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Vanaf begin september kun je stemmen op jouw favoriet.

Bekijk hier de KVK Innovatie Top 100.

Bekijk hier het oorspronkelijke bericht.

NPT PROCESTECHNOLOGIE

NPT PROCESTECHNOLOGIE

+31334637977
-