naar top
Menu
Logo Print

Start registratie voor GAS Analysis 2019

Mondiaal forum voor gasanalyse
magazine

GAS Analysis 2019 is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd. De 10e editie van GAS Analysis vindt plaats van 18 tot en met 20 juni 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag.

GAS Analysis 2019 biedt een 3-daagse beleving met:
- Symposium in twee parallelle sessies met meer dan 50 lezingen
- Wetenschappelijke postersessie
- Beursvloer met bijna 40 standhouders
- Mogelijkheid om deel te nemen aan twee korte cursussen (een dagdeel)
- Uitgebreide netwerkmogelijkheden in een gemoedelijke atmosfeer

Programma
Het symposiumprogramma bestaat uit twee parallelsessies met de volgende thema’s: transition fuels: natural gas and biogas; enhancing health, safety and the environment; accelerating the hydrogen economy; metrology, standardization & certification, measuring isotopes; laboratory and process optimization and energy gases. Er wordt onder meer inzicht gegeven in de stand van zaken met betrekking tot klimaatonderzoek, alternatieve brandstoffen, emissiebeheersing en isotopen. Tevens worden nieuwe analytische methoden en hun toepassingen gepresenteerd.

Nieuw onderdeel op GAS Analysis 2019 zijn twee korte cursussen van een dagdeel op het gebied van accreditatie in gasanalyse en praktisch onderhoud en foutenopsporing in gaschromatografie. Het volledige programma is beschikbaar op www.gasanalysisevent.com.

GAS Analysis 2019 wordt georganiseerd door NEN, het Nederlands netwerk voor normalisatie, en ISO technische commissie ‘Analysis of gases’.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd te registreren via www.gasanalysisevent.com.
Deelname is inclusief lunches, openingsborrel, een informeel diner en het symposiummateriaal na afloop.

NPT NEDERLANDSE PROCESTECHNOLOGEN

NPT NEDERLANDSE PROCESTECHNOLOGEN

+31534894097
-