- 21 september 2022
- | Bron: Foodprocess
Lagere CIP-kosten met IO-Link sensor
Binnen de voedingsverwerkende industrie kan zelfs een lichte productverontreiniging resulteren in dure productiestilstand en aanzienlijke schade - zeker als dit gepaard gaat met de terugroeping van een complete partij... Een aanhoudend hoge productkwaliteit en maximale procesveiligheid zijn dus cruciaal. De ifm geleidbaarheidsssensoren LDL100 en LDL200 met IO-Link helpen binnen het CIP-proces een optimale reiniging te waarborgen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.