Online magazines

15 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
is water het goud van de toekomst?
Omdat water een kostbaar goed is en brouwerijen het voor hen steeds meer beschouwen als het goud van de toekomst, zetten zij sterk in op waterzuivering en -recuperatie. Maar veel meer bedrijfstakken zijn afhankelijk van voldoende water van de juiste kwaliteit. Binnen het Europese onderzoeksproject ULTIMATE werken 29 organisaties nu samen aan de versnelde implementatie van een Water Smart Industriële Symbiose (WSIS).

Bart Denys, hoofdredacteur

Op zoek naar volwaardige alternatieven voor fossiele grondstoffen ontwikkelen onderzoekers van KU Leuven biomassa klimaatvriendelijke producten met biomassa. De nieuwe pilot ‘Biocon’ stoomt deze technologie klaar voor industrieel gebruik.
Zeeuwse kunstmestfabriek Yara gaat als eerste bedrijf ter wereld CO2 per schip afvoeren naar het buitenland om klimaatredenen.
De opmars van AI verloopt sneller dan de bedenkers ooit hadden durven dromen. Werden AI-tools binnen de (proces)industrie aanvankelijk voornamelijk gebruikt bij (proces)automatisering, robotica en het optimaliseren van processen, ook binnen de maintenancewereld ...
Technische instructievideo's zijn onmisbaar bij het uitvoeren van regelmatig onderhoud en eenvoudige reparaties aan producten of apparatuur. Ze bieden werknemers als klanten stapsgewijze instructies om zelfstandig problemen op te lossen.
Het Europese onderzoeksproject ULTIMATE, gecoördineerd door KWR Water Research Institute uit Nieuwegein, focust op het hergebruik van water in een industriële context. 29 organisaties uit Europa werken samen aan de versnelde implementatie van een Water Smart Industriële Symbiose (WSIS).
Omdat water een kostbaar goed is en brouwerijen het voor hen steeds meer beschouwen als het goud van de toekomst, zetten zij sterk in op waterzuivering en -recuperatie.
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de leidinggevende vakbladen binnen de industriesector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 7 andere vakgebieden.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.