Online magazines

16 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
goedkopere groene waterstofproductie
Kleine rutheniumdeeltjes en een door zonne-energie aangedreven systeem voor waterelektrolyse blijken een goede combinatie voor het produceren van waterstof. De technologie is gebaseerd op een nieuwe familie van elektrokatalysatoren die de kosten van groene waterstofproductie op industriƫle schaal zouden kunnen verlagen.

Bart Denys, hoofdredacteur

Onderzoekers van het Italiaanse Instituut voor Technologie hebben een goedkopere en efficiƫntere manier gevonden om groene waterstof te produceren.
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Ontdek de voordelen en laat u inspireren.
MTECH+ opent de deur naar werk voor jong lastalent! Een intensieve opleiding en ISO 9606-lascertificaten zijn de sleutels tot directe inzetbaarheid en succes op de arbeidsmarkt. Ontdek hoe ze investeren in de toekomst van bedrijven en jongeren!
Begin 2023 maakte Hitma bekend dat MW Instruments (Almere) onderdeel is geworden van Hitma B.V. (Uithoorn). Vanaf 1 februari 2024 treedt MW Instruments ook onder de naam Hitma naar buiten. De bedrijfsnaam verandert, maar het productaanbod, de dienstverlening, het adres en de overige bedrijfsgegevens blijven hetzelfde. Klanten behouden ...
Spaanse onderzoekers onthulden nieuwe methode om waterstof te produceren door middel van zonlicht.
Vattenfall zal jaarlijks ruim 7,5 miljoen m3 groen gas afnemen van Renewi, gemaakt uit etensresten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.