Online magazines

23 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
naar een Circulaire procesindustrie in 2050
De Nederlandse procesindustrie kan een hoofdrol vervullen op weg naar een circulaire economie, waarbij de energie- en grondstoffentransitie hand in hand gaan. Tjeerd Jongsma (ISPT), Jurgen Hoekstra (BASF en voorzitter bij Raad van Toezicht ISPT) en Dick Weiffenbach (Netbeheer Nederland) duiden de problematiek én voorspellen een rooskleurige rol voor Nederland.

Bart Denys, hoofdredacteur

Wél duurzaam leven maar níet inboeten aan comfort. Dat is wat de Westerse wereld wil. De Nederlandse procesindustrie kan hierin een hoofdrol vervullen door zich te richten op ...

 

Weet je dat jaarlijks ca. 33% van het voedsel verspild wordt? Dat komt meestal door problemen met de gekoelde opslag. Om daartegen te gaan, is er een app door simulatie ontwikkeld. Het voorspelt de houdbaarheid van vers fruit en groenten.
De afdeling Nederlandse Procestechnologen (NPT) van KIVI en KNCV nodigt u uit op 12 maart 2024 (16 u.) voor zijn ongeveer 2 uur durende webinar 'Biobased green chemistry: flagship projects and scale-ups'.

On 5 March 2024 SPIN-NL organizes a Meeting on Advanced Flow Chemistry.

 

 

 

 

Chemiebedrijf Oleon in Oelegem werd bekroond tot ‘Factory of the Future’.

 

 

 

 

De wereld van de procestechnologie is complex om te navigeren, zeker voor de nog niet ingewijden. Daarom organiseert TU Delft van 10 tot en met 12 april een cursus voor zij die actief zijn in de procesindustrie, maar hiervoor geen specifieke opleiding hebben gevolgd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.