Online magazines

17 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
elektrificatie van de procesindustrie
Het haven-industriecluster Rotterdam-Moerdijk is verantwoordelijk voor bijna 20% van de CO2-uitstoot in Nederland. Port of Rotterdam is een van de founding partners van FLIE (Fieldlab Industrial Electrification) en heeft dan ook een sterke ambitie om te vergroenen. FLIE-directeur Peter van Hooft schets 

Bart Denys, hoofdredacteur


In het Fieldlab Industrial Electrification kan de industrie kennis opdoen over de potentie van elektrificatie. Directeur Peter van Hooft vertelt over de noodzaak van het Fieldlab en schetst een aantal opmerkelijke resultaten die al zijn gerealiseerd.
Ontdek de nieuwste versie van COMSOL Multiphysics® tijdens dit gratis online event. Werp een eerste blik op de uitgebreide mogelijkheden, de verbeterde gebruiksvriendelijkheid en de modelleringskracht van versie 6.2. Meld je nu aan!
The circular production of chemicals relies on waste reduction and recovering resources from waste and carbon emissions through material upcycling technologies (Figure 1). To adopt these technologies, circularity has to be paired with ...
BASF Antwerpen heeft haar state-of-the-art Excellence Center voor superabsorberende polymeren (SAP) in gebruik genomen. De nieuwe installatie is goed voor een investering van 25 miljoen euro.
Om aan de stijgende vraag te kunnen blijven beantwoorden, bouwde lijmen- en kittenproducent Saba een nieuwe productiehal. Niet alleen de eigenlijke productie, maar ook het afvullen verloopt daar tegenwoordig geautomatiseerd, dankzij Bascules Robbe.
Het constructiebedrijf Holcim in het Belgische Obourg wil via zijn project GO4ZERO werken aan een klimaatneutrale cementproductie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.